Mogelijkheden voor bedrijven

Ferme de Foy biedt u een  "all inclusive package" voor het organiseren van uwe seminaries. Onze tarieven zijn duidelijk en te berekenen per dag van aanwezigheid.

Overzicht van ons aanbod "package all inclusive"

Buiten tuin
Bar lounge
vergaderzaal Ferme de Foy
Kamer Ferme de Foy
Bloementuin
Bedrijfsevenement
petanque Ferme de Foy
Wellness ruimte

Vraag een prijsofferte aangepast aan uw verlangens…

Wij nodigen u uit het formulier hieronder te willen invullen om een prijsofferte te ontvangen aangepast aan uw verlangens.

 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Concept

U voelt zich helemaal thuis in dit gezellig en comfortabel verblijf. Wij passen ons helemaal aan uw verlangens en uw uurrooster aan.

U zult helemaal in de ban geraken van dit charmant en comfortabel verblijf temidden van een uitzonderlijk en beschermd stukje natuur.  De Ferme de Foy is perfect ingericht om uw seminarie te doen slagen. U bent als enigen aanwezig en wij doen er alles aan te beantwoorden aan uw behoeften.

Om u op een polyvalente wijze te kunnen bijstaan in de organisatie van uw seminarie, stelt onze traiteur u verschillende formules voor, van een eenvoudige sandwich tot een gastronomisch haute cuisine-menu, met natuurlijk ook de mogelijkheid een BBQ te organiseren, of raclette...

Er is ook een nieuwe wellness ruimte ter beschikking met infrarood sauna, douche, salon.., een ping-pong tafel, kicker, en een petanque ruimte...

Omschrijving & uitrusting

3 gezellige salons, 12 slaapkamers uitgerust met badkamer en aparte WC, tuinen en terrassen, een volledig ingerichte vergaderzaal maken van de Ferme de Foy een bijzonder aangename werkplek. Zijn inbegrepen in deze formule:

 • De beschikking over het geheel van de woningen en de tuinen.
 • Een gepersonaliseerde onthaal in het Frans, Nederlands of Engels.
 • Een dagelijkse hotelservice in de kamers (11 dubbele kamers, 1 4-persoonskamer en een 6-persoonskamer, allen uitgerust met badkamer en wc.
 • De beschikking over de volledig ingerichte vergaderzaal (52 m²).
 • Inbegrepen zijn verbruik van water, elektriciteit en hout voor de openhaard.

Enkel de telefoongesprekken en verwarmingskosten worden apart aangerekend na uw verblijf, gebaseerd op het verbruik volgens de meetstanden.

Vergaderzaal (52m2)

Deze staat u toe tot 50 personen te kunnen ontvangen en is met al het nodige materiaal uitgerust om efficiënt te kunnen werken in een goed verlichte en rustige omgeving. Een rechtstreeks toegang tot de binnenplaats van de boerderij en tot de tuinen staan u toe van de inspirerende locatie van de Ferme de Foy te kunnen genieten.

Uitrusting

Naast het standaard meubilair (tafels en stoelen), is de vergaderzaal uitgerust met al het nodige materiaal om een bedrijfsseminarie tot een goed eind te brengen:

 • droog bord,
 • reuze scherm,
 • projector,
 • flipsharts (3),
 • Wifi,
 • fotokopieermachine,
 • printer,
 • telefoon,
 • magneetborden (3),
 • mandjes met diverse bureelbenodigdheden (nietjesapparaat, perforeermachine, paperclips, stiften,...)

Traiteurs en Catering

Traiteur Didier Lawarée, Falaën : +32 (0)82/69.92.79 ou +32 (0)475/68.59.73

Om u professioneel te kunnen bijstaan in de organisatie van uw seminaries biedt onze traiteur u verschillende formules.

Wellness ruimte

Een wellness ruimte, met infrarood sauna, douche, lavabo en toilet staan ter beschikking, voor een maximale ontspanning.

Referenties

Ontdek hieronder de referenties van de Ferme de Foy.

Croix Rouge
Delhaize
Ikéa
Sony Europe
Hilti
Schindler
Ibis Hotel
Mmi
Essor
Grand Vision
Red Bull
Cegedim
Trace
GSK
Tom & Co
Mundipharma
Securitas
Kraft Foods
Mazda