Ferme de Foy 24 personen

Ieder van de 9 slaapkamers heeft een badkamer met douche of bad en WC. Het huis is tevens voorzien van twee aangename salons en een grote aangelegde tuin met een adembenemend uitzicht op het omliggende platteland. In de zeer gezellige keuken kunt u zich scharen rondom het centraal eiland, en de keuken grenst aan een aparte eetkamer.

Het gehucht Foy is gelegen op de hoogten boven de vallei van de Molignée, in de streek van de Maas en Dinant, op 0,8 km van de ruïnen van het kasteel van Montaigle en op 4 km van de Abdij van Maredsous. U zult het niet nalaten deze prachtige streek te gaan verkennen.

Overzicht van onze boerderij

Vraag een prijsofferte aangepast aan uw verlangens…

Wij nodigen u uit het formulier hieronder te willen invullen om een prijsofferte te ontvangen aangepast aan uw verlangens.

 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Samenstelling

Le Prieuré is een vakantieverblijf volgens volgende beschrijving :

Le Prieuré

  • Gelijkvloers : 1 buanderie met wasmachine + droger + diepvriezer, 2 vestiaires + 2 WC’s, 1 koele kelder voor de proviand, 1 volledig ingerichte keuken (2 fornuizen, 2 vaatwasmachines), 1 eetkamer voor 24 personen, 1 salon met TV + DVD, 1 grote salon met openhaard en bar.
  • 1ste verdieping : 7 slaapkamers met 2 bedden + 1 badk. met bad en (of) douche, lavabo en WC, 1 slaapzaal met 3 stapelbedden (6 personen) + 2 badk. met douche, lavabo en 1 WC
  • 2de verdieping : 1 slaapkamer met 4 bedden  + 1 badk. met douche, lavabo, WC
  • Alle bedden kunnen gebruikt worden als enkel of dubbel bed. (Afmetingen : 200 X 80 cm). 1-persoons dekbedden (200 x140) en dubbele ; vierkante anti-allergische anti-huismijt kussens.
  • Twee kinderbedjes en 2 hoge stoelen staan tot uw beschikking.

De privétuin met een oppervlakte van 500 m2 heeft een groot terras gericht op het zuiden met barbecue. Een pergola van 70 m2 laat u toe buiten te eten, beschut van regen en zon. In de vestiaire vindt u een Kicker-tafel.

Op de binnenplaats heeft de eigenaar een overdekt terras voorzien om een glas te nemen, een babbeltje te slaan of om pingpong te spelen. In de boomgaard zijn er een jeu-de-boules-piste, schommels en tuinspelen.

De Ferme de Foy, in Falaën – met label toe te behoren tot de "Mooiste dorpen van Wallonië" – ligt in het hart van een uitzonderlijke regio, rijk aan wandelingen, historische monumenten en tuinen en verschillende sportactiviteiten.