Ferme de Foy, 32 personen

Deze luxueuze en comfortabele carré-hoeve is ideaal voor familiebijeenkomsten. U bent dan de enige bewoner van dit ruime verblijf, temidden van 2 hectaren nabij Maredsous, in de streek van Dinant. U geniet er van rust, ruimte en een goed uitgerust charmant en comfortabel interieur.

Drie aangename salons, een eetkamer en een gezellige volledig ingerichte keuken net als een grote privétuin met adembenemend uitzicht op de landelijke omgeving zijn de meesterlijke troeven van Ferme de Foy. 12 mooie slaapkamers met ieder hun badkamer met douche of bad en WC wachten op u. Één slaapkamer is uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit.

zie onze tarieven Ferme de Foy met pdf

Een Wellness center, met infrarood sauna, staat ter beschikking, indien gevraagd.

Het gehucht Foy is gelegen op de hoogte, boven de vallei van de Molignée, in de streek van de Maas en Dinant, op 0,8 km van de ruïnen van het kasteel van Montaigle en op 4 km van de Abdij van Maredsous. Ferme de Foy ligt in het hart van een regio die u absoluut moet verkennen.

Ontdek onze boerderij met foto's

Vraag een prijsofferte aangepast aan uw verlangens…

Wij nodigen u uit het formulier hieronder te willen invullen om een prijsofferte te ontvangen aangepast aan uw verlangens.

 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

Samenstelling

 Le Prieuré van Ferme de Foy waarvan hier een beschrijving:

  • Gelijkvloers : 2 salons met open aard, bar, 1 TV en Dvd, 1 eetkamer voor 24 personen, 1 volledig ingerichte keuken, 1 buanderie met wasmachine, droger en diepvriezer, 1 grote vestiaire en 2 wc’s.
  • Slaapkamers : 7 slaapkamers met 2 bedden + badkamer (met bad of douche) en eigen WC. 
  • 1 slaapzaal met 3 stapelbedden (6 personen) + 2 badk. en WC
  • 1 slaapkamer met 4 bedden + 1 badk. en WC
  • Alle bedden kunnen gebruikt worden als enkel of dubbel bed. (Afmetingen : 200 X 80 cm). 1-persoons dekbedden (200 x140) en dubbele ; vierkante anti-allergische anti-huismijt kussens.
  • Twee kinderbedjes en 2 hoge stoelen staan ter beschikking.

Een privétuin met een oppervlakte van 2 hectaren met daarop twee grote terrassen op het zuiden. Een met tuinmeubels gemeubelde pergola laat u toe buiten te eten beschut van regen en zon.

Op de binnenplaats van de boerderij is een overdekt terras waar u een glas kunt drinken en pingpong kunt spelen. In de vestiaire vindt u een minivoetbaltafel. Voor uw ontspanning zijn er schommels, tuinspelen en een jeu-de-boule-baan.

Onze vakantieverblijven

Ontdek hieronder de vakantieverblijven die we voorstellen.